אומגקר – לזרום עם הלב בבטחה

-המוצר הוחלף במוצר- אומגטיב

אומגקר הוצג בשנת 1999 בכנס קרדיולוגים בינלאומי בצרפת, על ידי  הקרדיולוג פרופ' ג'ון מקנט מבית החולים האוניברסיטאי במרסי, כתוסף התזונההטבעי היעיל ביותר לבעיות כלי דםלחץ דםלב, כבד, כולסטרול וטריגליצרידים בדם.

אומגקר תואם לתפישת הרפואה הפונקציונלית, לפיה איזון התהליכים בגוף נעשה ע"י מערכות הגוף.

אומגקר – המחקרים:

פרופ' ג'ון מקנט מצא כי היחס המדויק בין חומצות השומן החיוניות – אומגה 3, 6 ו-9, האופייני רק לאומגקר, בשילוב הצמחים בזיליקום ושום,  מעניק לאומגקר את האפקט הטוב ביותר לבעיות כלי דם ולב.

אומגקר –  היתרונות:

הפחתת הסיכון למחלות לב, חסימות כלי דם (המסת פלקים) ודלקות בכלי דם.

לאנשים לפני ואחרי צנתור, ניתוח מעקפים או אירוע מוחי.

לאיזון לחץ דם גבוה או נמוך.

להרחבת כלי הדם ושמירה על גמישותם.

להפחתת יצור  של הכולסטרול הרע (LDL) והטריגליצרידים.

העלאת רמת הכולסטרול הטוב (HDL ).

לאיזון צמיגות הדם – להפחתת הסיכון להיווצרות קרישי דם.

משפר בייצור הורמון אייקזנואיד החשוב לעיכול שומנים תקין, לירידה במשקל ולצמצום הצלוליט

לבעיות בזיכרון, במחלת אלצהיימר ודיכאון.

להתפתחות מוח העובר בשלושת חודשי ההיריון האחרונים.

למניעת הפלות חוזרות (בשילוב עם אומגלין).

הערות:

למשתמשים בתרופה הנקראת קומדין, יש להיוועץ ברופא. מומלץ ליטול אומגקר יחד עם הארוחה (ללא משקה חם).

יש להתחיל את השימוש בהדרגה.

הפעילות:

אחת הבעיות הגדולות בתזונה העכשווית קשורה בעובדה כי אנו צורכים מזון תעשייתי, אשר עובר תהליכים המרוקנים אותו מחומצות השומן החיוניות.  התוצאה – מחלות לב, כלי דם, כבד ועוד- הגורם הראשוני למוות בארצות המפותחות !

אומגקר מסייע לעיכול שומנים תקין, לייצור הורמון האייקזנואיד המסייע לשמירה על המשקל ולהרזיה –  מטפל ומונע היווצרות סינדרום X: סוכרת, לחץ דם, שבץ מוחי, חסימות כלי דם והשמנה.

אומגקר משפר את ספיגת הויטמינים D  ו- E  ואת קליטת הסידן הנחוץ לחילופים תאיים, בעיקר של תאי הלב.

אומגקר – ההרכב:

שמן דגי ים, שמן אגוז, שמן זית ושמן נבט חיטה ביולוגיים בכבישה בתולית קרה, שום ובזיליקום מגידול ביולוגי.